воскресенье, 5 июня 2016 г.

Літній англомовний табір "All Stars"



 Вітаємо!У школі розпочав свою роботу літній англомовний табір « All Stars» .




У плануванні та проведенні табору задіяні  волонтер Корпусу Миру  Кейла  Кінг та вчитель іноземних мов Валентина  Грабовська.
 Ця співпраця стала продуктивною та надала можливість учням школи поглибити знання з англійської мови, отримати досвід роботи  в громаді, а саме розвиток громадської свідомості та проектний менеджмент.
Протягом першого тижня учні віком 14-16 років візьмуть участь у літньому таборі, який буде включати:
Розвиток громадської свідомості.                         ( тренінги із лідерства та проектного        менеджменту)
Екскурсії.
Ігри та розваги.

Метою проведення занять та тренінгів  з підлітками є підвищення мотивації до вивчення іноземних мов, розвиток громадської свідомості, уміння самостійно приймати правильні рішення в складних ситуаціях.



Діти із задоволенням діляться своїми мріями та планами на майбутнє, а ми допомагаємо їм правильно спланувати свої дії, щоб досягти омріяних результатів.



За допомогою засвоєних проектних стратегій наші учні навчились виявляти основні проблеми , які є в громаді та здобули спільне розуміння понять, стратегій і навичок розробки, управління та впровадження проектів у громадах. Результатом цієї  роботи стала розробка та представлення попередніх групових планів різноманітних проектів.


 Протягом другого тижня учні віком 10-13 років активно працювали в англомовному таборі, підвищуючи свою  культуру мовного спілкування, уміння співпрацювати та бути толерантними,отримали навички вирішення проблем не кулаками, а переконливим словом та навчились основних правил  спілкування з людьми, які виглядають, діють , думають та розмовляють  незвично для них.
Ці знання діти отримали за допомогою різноманітних ігрових тренінгів та розваг, які підвищили їх зацікавленість у вивченні країнознавчого матеріалу.

Результатом, який став очевидним після закінчення роботи табору, стало надання можливості дітям різного віку та з різним рівнем володіння англійською мовою співпрацювати  в межах англомовного табору та підтримати один одного за допомогою іноземної мови.



Комментариев нет:

Отправить комментарий